De omgeving

De VeluweHet park is omringd door uitgestrekte natuurgebieden. Al fietsend of wandelend ontdekt u naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het gebied "Warnsborn" of de "Maarsbergse Bossen", "De Slenk" of natuurreservaat 't Zand. Informatieve fiets- en wandelroutes liggen voor u klaar op de receptie van de camping., maar zijn ook in ruime mate aanwezig in het chalet. U ziet; De Hooge Veluwe heeft natuurlijke kwaliteiten.

De Posbank en de Rederlaag zijn de moeite waard, Het Openluchtmuseum en Burgers Zoo liggen allemaal op een afstand van 7 a 12 kilometer.

Maar eveneens in de directe omgeving van het park vindt u Arnhem. Met de bus ongeveer 15 minuten, maar ook goed te doen met met de fiets.  Arnhem heeft tijdens de oorlog woelige tijden gekend. De Rijnbrug stond centraal tijdens de slag om Arnhem. In Arnhem is nog veel te vinden dat herinnert aan deze periode. Wilt u er meer over weten? Op 200 meter afstand van de camping vindt u het 40-45 museum. Arnhem is de vijfde winkelstad van Nederland en doet deze titel alle eer aan. Het is er gezellig winkelen, zowel in de grote winkelstraten als in de diverse steegjes. Trek gekregen na het winkelen? Tientallen restaurants doen de deur voor u open. Van Bistro tot Japans, het kan allemaal in Arnhem. En park Sonsbeek is het mooiste en grootste stadspark van Nederland.

De KorenmarktVerder is het uitgaansleven in Arnhem heel divers. Cultuur, of naar de film het is er allemaal. En wie 's avonds wil swingen of een café bezoeken, kan dat natuurlijk allemaal op de Korenmarkt, het bruisende uitgaanshart van Arnhem.